Бари Нью-Йорка пропонують омолоджуючі процедури у бокалі

— 23 травня 2011, 13:58

До цікавого рішення прийшов власник нічного клубу Provocateur Михайло Щацкій. Тепер у його закладі можна спробувати Текілу з малиною та перцем "щоб прибрати зморшки" або коктейль Teddy Bear з полуницею і огірками "щоб розкрити пори".

А від ковтка неймовірно смачного коньяку з персиком та вершками "ваша шкіра буде світитись зсередини".

Враховуючи, що жінки, як правило, незадоволені своїм зовнішнім виглядом після проведеного вечора у барі за келихом спиртного, власник закладу трохи пофантазував і вирішив запропонувати своїм відвідувачам різноманітне меню, що складається з омолоджуючих коктейлів, які не зустрінеш в жодному салоні краси.

Звичайно, ці напої не замінять повноцінних процедур, які пропонують професійні салони. Але за словами Михайла: "Якщо ви збираєтеся випивати, то чому б вам в коктейль не додати антиоксидантів, що складаються з вишневого, яблучного або полуничного пюре?! Зараз ці спа-коктейлі користуються величезним попитом у дівчат, оскільки вони об'єднують у собі і випивку та омолоджуючі інгредієнти, а п'ються з великим задоволенням".

Творець лінії по догляду за шкірою "Borba" Вінсент Борба, який так само брав участь у розробці рецептури даних коктейлів, говорить: "Моя електронна скринька переповнена. Я отримую багато листів з боку ресторанів та інших нічних клубів з пропозиціями розробити меню і рецептуру омолоджуючих страв та коктейлів для їхніх закладів".

Втім, до подібних "процедур" скептично ставляться дерматологи. Д-р Гордон Сірлс з міської лікарні прокоментував це так: "Я сумніваюся, що вживання текіли з натуральними фруктовими соками або пюре значно поліпшить колір обличчя. Для цього краще використовувати правильне очищення, зволоження і живлення шкіри. Однак, навіть якщо такі спа-коктейлі не будуть зменшувати кількість зморшок на обличчі, для здоров'я напій з червоним апельсином і корицею більш корисний, ніж солодка газована вода. У будь-якому випадку, захоплюватися подібними алкогольними коктейлями не варто, адже їх надмірне вживання точно не зробить вас здоровим і красивим ".

Реклама:

Головне сьогодні