Композитор Джозеф Брукс наклав на себе руки

— 23 травня 2011, 14:33

Американський композитор та продюсер Джозеф Брукс (Joseph Brooks) наклав на себе руки у своїй нью-йоркській квартирі.

За інформацією CNN, яке цитує "Комсомольская правда в Украине", тіло 73-річного Брукса в його квартирі на Манхеттені знайшов один з його друзів, якого композитор запросив на ланч.

Брукс лежав на підлозі із целофановим пакетом на голові і рушником на шиї. До пакету був простягнутий шланг з гелієм. Він залишив передсмертну записку, зміст якої поки що не розголошується.

У 1977 році Джозеф Брукс став володарем премій Grammy та "Оскар" за пісню You Light Up My Life. Він також написав сценарій і став продюсером фільму з однойменною назвою.

Американські ЗМІ згадують, що два роки тому музиканта заарештували за звинуваченням у зґвалтуванні 11-ти жінок. Своїх жертв він заманював до себе додому на "прослуховування", однак цікавив його зовсім не голос потенційних кандидаток. Судовий процес у цій справі ще не почався і, очевидно, не почнеться.

Зазначимо, що син композитора - Крістофер Брукс - декілька років тому був визнаний винним у смерті своєї колишньої подружки, та засуджений до 25 років позбавлення волі.

Реклама:

Головне сьогодні