Новація на ринку житла від UDP

Відтепер прийняття рішення про купівлю нової квартири стало набагато легшим.

На ринку житла з’явився принципово новий інструмент – Центральний офіс продажу компанії UDP.

Тут можна вибрати й придбати житло на будь-який смак і бюджет: від квартири економ-класу вартістю 50 тис. доларів до елітних апартаментів у центрі Києва або на узбережжі Чорного моря.

Центральний офіс продажу UDP – унікальне явище на українському ринку житлової нерухомості. Практично всі забудовники та девелопери в Україні і в Києві зокрема організовують офіси продажу безпосередньо на будівельних майданчиках.

Скільки об’єктів нерухомості – стільки офісів продажу. Єдиний торговельний центр для усіх об’єктів, які зводить компанія – надзвичайна рідкість в Україні, хоча в докризовий період такі спроби й робилися. Створити окремий Центральний офіс продажу – це значні інвестиції.

Такі інвестиції можуть зробити тільки фінансово міцні компанії, які інвестують у розвиток свого бренду, надають значення своїй репутації.

UDP як компанія, що по праву вважається лідером київського ринку девелопменту та будівництва; як компанія, чиї житлові комплекси активно розвиваються і будуються без відставання від визначеного графіка, першою робить інвестиції у Центральний офіс продажу.

Загалом потреба відкриття Центрального офісу зумовлена особливостями розвитку українського ринку житлової нерухомості.

"В Україні практично відсутня інфраструктура торгівлі житловою нерухомістю у тому вигляді, в якому вона існує в європейських країнах. Це створює труднощі насамперед для потенційних покупців житла.

Тому відкриття Центрального офісу продажу – єдиний можливий шлях підвищення якості послуг для покупців. Головне завдання Центрального офісу продажу – максимально спростити процес вибору квартири, зменшити витрати часу й грошей, допомогти у прийнятті рішення та мінімізувати ризики.

Це відповідає філософії компанії UDP: "Краще житло – краще життя". UDP намагається працювати так, щоб краще життя починалося ще до того, коли сім’я вселяється в квартиру – а вже з того моменту, коли людина переступає поріг офісу продажу UDP", – запевнив директор Центрального офісу продажу UDP Богдан Кабанець.

Центральний офіс продажу як торгівельний мультицентр сконцентрував інформацію про всі проекти компанії UDP.

До них належать «Паркове місто» і житловий квартал "Новопечерські Липки", які знаходяться в Києві, а також морська резиденція "Maristella", розташована в Одесі. Пізніше приєднається житловий комплекс "RiverStone" – як тільки розпочнеться продаж квартир у ньому.

У центральному офісі клієнти матимуть змогу не просто дізнатися особливості кожного житлового комплексу та умови придбання квартир у них, але й здійснити віртуальну подорож житловими комплексами та їхніми квартирами за допомогою стаціонарної інтерактивної панелі (touch screen).

Клієнтів Центрального офісу продажу консультують професіонали у галузі нерухомості, які володіють детальною інформацією про кожен з об’єктів UDP і "зможуть дати кваліфіковану відповідь на питання покупця щодо будівництва та матеріалів, починаючи від марки цегли і до марки батарей, встановлених у конкретному будинку", - повідомив Богдан Кабанець.

Компанія UDP відкрила Центральний офіс продажу 23 травня 2011 року.

Офіс розташований за адресою: бульвар Тараса Шевченка, 2 у Києві.

Адреса оновленого сайту: www.udp-ua.com

Довідка про компанію UDP:

UDP здійснює інвестиційно-девелоперську діяльність в Україні з 2002 року. Сьогодні компанія по праву вважається лідером київського ринку девелопменту та будівництва. Проектний портфель компанії об'єднує 7 проектів загальною площею близько 3 млн. м², а весь земельний актив проектів складає 192 га. У роботі з інвесторами компанія орієнтована на довгострокову взаємовигідну співпрацю, гарантуючи своїм партнерам високу прибутковість та зниження ризиків. Команда UDP об'єднує висококваліфікованих і досвідчених фахівців з різних галузей ринку нерухомості, здатних створювати й ефективно управляти проектами будь-якої складності

Реклама:

Головне сьогодні