Після скандалу зі Стросс-Каном покоївкам у готелі одягнули штани

— 27 травня 2011, 12:28

Співробітницям нью-йоркського готелю Sofitel на Манхеттені, який став епіцентром сексуального скандалу навколо екс-глави МВФ Домініка Стросс-Кана, дозволили змінити уніформу і замість спідниць одягати брюки, пише ТСН.

Рішення було ухвалене після того, як профспілка працівників сфери обслуговування провела мітинг проти насильства щодо жінок-співробітниць готелів. "До нас надійшли скарги на уніформу", - сказав представник профспілки.

Керівництво мережі готелів Sofitel, зазначивши, що цінує створену в готелі традиційну уніформу, все ж таки погодилося на її зміну у зв'язку з нещодавнім інцидентом з екс-керівником МВФ.

До речі, кілька днів тому також було піднято питання про безпеку покоївок, яким видаватимуть кишеньковий пристрій з тривожною кнопкою, щоб у разі небезпеки сповістити службу охорони.

Нагадаємо, 32-річна покоївка з готелю Sofitel звинуватила керівника Міжнародного валютного фонду Домініка Стросс-Кана у сексуальному насильстві і спробі зґвалтування.

Жінка стверджує, що Стросс-Кан вийшов оголений з ванної кімнати, коли вона прибирала номер, примусив її до орального сексу і намагався зірвати одяг. Нібито він кричав: "Ви що не знаєте, хто я?!", і намагався зґвалтувати жінку попри те, що вона пручалася і плакала.

Стросс-Кана заарештували і через скандал йому довелося залишити посаду глави МВФ. Зараз француз перебуває під домашнім арештом, його відпустили під заставу у мільйон доларів, і чекає на чергове засідання суду, яке відбудеться 6 червня. Якщо суд визнає Стросс-Кана винним, йому може загрожувати до 74 років ув'язнення.

Сам Стросс-Кан, за даними його захисту, не заперечує, що мав секс із покоївкою, але наполягає, що це було за обопільної згоди. Потім, як він стверджує, жінка почала його шантажувати.

Реклама:

Головне сьогодні