Американська пара зареєструвала свою ненароджену дитину у Facebook

— 1 червня 2011, 12:30

Американська пара Еллі і Метт Грін зі штату Техас зареєстрували свою ненароджену доньку в соціальній мережі Facebook.

Як розповіли майбутні батьки, вони вирішили створити дитині акаунт, щоб таким чином поділитися із друзями та родичами новиною про вагітність Еллі, а потім повідомляти їм про те, як йдуть справи у ембріона, повідомляє Lenta.ru.

За словами Еллі Грін, її майбутню доньку Меррайю (саме так батьки вирішили назвати дитину) протягом одного дня з моменту реєстрації додали в друзі близько ста чоловік. В даний час у дівчинки понад 260 друзів. У профайлі дитини зазначено, що її улюбленими видами спорту є футбол і плавання, улюбленою співачкою - Леді Гага, а хобі - смоктання пальця.

Записи від імені Меррайі веде її мама, яка розповідає різноманітні історії про життя дівчинки в утробі. В основному записи стосуються поведінки дитини (Еллі пише від імені дитини про те, як він штовхається або перевертається в животі).

"Дуже цікаво спостерігати, як люди звертаються до неї прямо", - зазначила майбутня мати Меррайі, коментуючи появу відповідей на записи від імені дитини.

Майбутні батьки Меррайі Грін відзначили, що планують продовжувати вести сторінку своєї доньки в Facebook і після її народження. Як очікується, Меррайя "розповість" своїм друзям історію своєї появи на світ. Дівчинка повинна народитися вже найближчого часу.

За даними соціологів, близько 5% дітей у віці до двох років зареєстровано у різноманітних соціальних мережах.

Реклама:

Головне сьогодні