Вихователь дитсадка заклеювала "поганцям" рот і очі скотчем

— 10 червня 2011, 12:48

Про радикальні методи виховання в дитячому садку Челябінська батьки дізналися не відразу. Одна з дівчаток випадково проговорилася про суворого педагога. Подробиці покарання 5-річних дітей шокували дорослих, пишуть Вести.ру.

"Усі діти підтвердили, що рот і очі заклеювали скотчем. Погано поводишся, в тиху годину будеш зі скотчем лежати, не спиш - теж так будеш лежати. А іншим просто показувала вже скотч, щоб боялися, і говорила: бачиш, як я їх покарала", - розповіли батьки.

"Ми самі заходимо в садок і чуємо, як вона з дітьми розмовляє. "Засранець", "дурень", "дебіл" - для неї це нормальні слова. А у мене дитина взагалі алергік, у нього ніс постійно не дихає, уявляєте, що таке, коли йому рот заклеюють!" - додали обурені батьки.

Керівництво дитячого садку ситуацію не коментує.

Однак зустріч виховательки на ім'я Людмила Гончарова таки відбулася з представниками громадськості.

За словами Людмили Борисівни, в "снігову королеву і малюків-поганців" вона грала з вихованцями всього лише раз. Але батьки цьому не вірять. Вони направили скарги уповноваженому у справах дитини, а також у прокуратуру та управління освіти. Найближчим часом в дитячий садок прийдуть з перевірками.

"Перевірка обов'язково буде, я думаю, що спільно з прокуратурою. Поговоримо і з колективом, і з завідуючою", - обіцяє уповноважений з прав дитини по Челябінській області Маргарита Боровченко.

Обурені батьки вимагають, щоб несумлінного вихователя негайно звільнили. І поки вирішили не водити дітей у цей дитячий садок. До закінчення перевірок.

Реклама:

Головне сьогодні