У смерті британського мільйонера підозрюють його українську дружину. Фото

— 20 червня 2011, 12:35

Британська преса пише про "загадкову смерть" Баррі Прінга, який загинув в Україні у першу річницю свого одруження із українкою, яку він зустрів за допомогою сайту знайомств.

Так, "The Daily Mail" пише, що 47-річного Баррі Прінга збила машина, і якщо спочатку його загибель розглядали як просто випадковий наїзд, то тепер міліція не виключає, що йдеться саме про зумисне вбивство. Про це може свідчити, те, що наїзд стався на майже порожній дорозі, а машина мала фальшиві номери та знак "таксі".

Вдова загиблого, 29-річна українка Анна Зюзіна, до одруження працювала стриптизеркою, хоча спершу розповідала, що викладає англійську мову

"Міністр закордонних справ Британії Вільям Хейг сказав, що до цього може бути причетна місцева мафія", - пише видання.

Вдова загиблого, 29-річна українка Анна Зюзіна, також була на місці загибелі чоловіка, але за кілька хвилин до наїзду пішла до ресторану, де забула свої рукавички. Вона заперечує свою причетність до загибелі чоловіка.

"Коли Анна одружилася з Баррі, у неї не було жодної інформації з приводу статків чоловіка. Вони закохалися", - розповідає мама дівчини

Тепер Анна Зюзіна претендує на частку у спадку Баррі Прінга, який становить близько півтора мільйони фунтів стерлінгів. Британські родичі загиблого оскаржують це.

Натомість, мати жінки розповіла, що її донька не підозрювала про багатство чоловіка аж до його смерті.

Рідні Баррі не вірять в нещасний випадок. Вони вважають, що Прінга вбили навмисно

"Коли Анна одружилася з Баррі, у неї не було жодної інформації з приводу статків чоловіка. Вони закохалися. Це були нормальні стосунки. Анна не знала про його заможність, аж до самої смерті. Його смерть стала трагедією для Анни і для нас усіх", - цитує матір британське видання.

Газета також пише, що британець загинув ще у 2008 році, але нікого так і не притягли до відповідальності. "Ось уже більше трьох років українські детективи ведуть цю справу". На початку 2011 року слідство поновили за ініціативи родичів Баррі Прінга та британського депутата Нейла Перша.

Анна Зюзіна. Вона заперечує свою причетність до загибелі чоловіка

"Неофіційно родина Прінгів розлючена тим, як ведеться слідство в Україні та браком зацікавленості зі сторони міністерства закордонних справ", - йдеться в матеріалі "Daily Mail".

Видання також застерігає: "З певністю можна сказати, що чоловіки, які планують скористатися дедалі більш популярними російськими сайтами знайомств для пошуку кохання мають враховувати підозри, що деякі з них пов'язані з організованою злочинністю".

"Mirror" також пише про загибель Баррі Прінга у статті під назвою "Родина шукає правди про загадкову смерть британського бізнесмена в Україні". Видання припускає, що йдеться про вбивство, скоєне "замовним убивцею".

"Mirror" пише про те, що родина Прінга вважала його одруження із Анною Зюзіною "дивним" і нагадує, що до одруження жінка працювала стриптизеркою, хоча спершу і розповідала, що викладає англійську мову, додає Бі-бі-сі.

Рідні Баррі не вірять в нещасний випадок. Вони вважають, що Прінг вбили навмисно, і підозрюють Анну. За версією британського видання, після смерті чоловіка Зюзіна вирушила до Великобританії разом з мамою, щоб вступити в права спадкування. Брат загиблого намагався перешкодити цьому, змінивши замки в будинку Прінг, але Анна зламала двері. За допомогою адвоката українка, нібито намагається заволодіти частиною солідного стану - 1,5 мільйона фунтів стерлінгів ...

"Англійські журналісти написали неправду", - заявила "Комсомольській правді в Україні" мати Анни - Ольга Михайлівна, яка живе в Києві. - Моя дочка не отримала ні копійки! У цій справі вона сама проходить як потерпіла. Спадщина Баррі ще не поділена. Його брат Шон хоче заволодіти всім статком, тому влаштував нам цькування. Між Баррі і Ганною не було розбіжностей, вони були справжньою сімейною парою, абсолютно нормально жили. У той трагічний вечір Анна стояла всього за три кроки від чоловіка і теж могла загинути. А коли Аня виходила за Прінга заміж, вона знала, що в нього добре оплачувана робота, але про те, що він власник двох будинків і великого капіталу, не здогадувалася".

Реклама:

Головне сьогодні