Зливи затопили Черкаси (фото)

— 29 червня 2011, 16:32

Внаслідок негоди у Черкасах затопило кілька вулиць. Міська мерія допускає, що через сформовану ситуацію може оголосити надзвичайний стан у місті, повідомляють Українські новини.

Вода не встигає зливатися водостоками, в окремих районах міста паралізовано рух автотранспорту - тротуари і дороги перетворилися в калюжі та ріки.

Зі слів першого заступника міського голови Черкас Віктора Беззубенка, найбільші проблеми спостерігаються на вулиці Конєва в Південно-Західному районі та біля залізничного вокзалу.

Крім цього, на перетині проспекту Хіміків і вулиці Енгельса стався прорив колектора. Причиною аварії стало те, що на нього впала теплова камера ТЕЦ, яку підмило водою. Через цього жителі Південно-Західного району можуть залишитися без води.

Тим часом, Гідрометцентр попередив про підвищення рівня води 29-30 червня на річках басейну Дністра у Львівській і Івано-Франківській областях на 0, 5-1,5 м, на окремих ділянках гірських приток Дністра в межах Івано-Франківської області - до 2 м.

27 червня в Києві затопило Меморіальний комплекс пам'яті жертв Голодомору. Співробітники винесли щонайменше 100 відер води. Зараз ще важко оцінити збитки, завдані підтопленням. Музей було закрито для відвідувань.

Фото з procherk.info

Реклама:

Головне сьогодні