Американський тато виховує трьох малюків, яких народив сам. Фото

— 28 липня 2011, 12:11

Американець Томас Біті є першим чоловіком на планеті, якому вдалося завагітніти. За останні три роки він встиг народити донечку та двох синів.

Усі дітлахи з'явилися на світ природнім шляхом, адже колись їхній татусь був жінкою, пише The Daily Mail.

37-річний Томас та його дружина Ненсі мешкають в американському штаті Арізона. Тепер, коли вони вже отримали давно омріяне трійко дітлахів, чоловік знову приймає тестостерон, аби повернути собі належну фізичну форму.

Його донечці Сьюзен три роки, синові Остіну - майже два, а найменшенького, Дженсена, він народив 25-го липня минулого року.

Попри три вагітності, пласкому животу Томаса можуть позаздрити чимало молодих мамусь. Щоправда, остаточно позбутися "розтяжок" чоловікові не вдалося.

Томас народився на Гавайях у 1974-му році, й звався він тоді Трейсі Лагондіно. Нині він стверджує, що чоловіком хотів стати завжди.

У віці близько 20 років Біті почав робити ін'єкції тестостерону, завдяки яким на його обличчі почало рости волосся, а тембр голосу змінився. В 2002-му він переніс мастектомію та офіційно змінив стать.

Утім, вагіну, матку й решту жіночих статевих органів Томас вирішив лишити, оскільки його дружина Трейсі з медичних причин не змогла б народити.

"Я хотів колись завести дитину. Я не знав, як саме. Це була просто мрія", - зізнався свого часу Томас телеведучій Опрі Вінфрі.

Щоб завагітніти, чоловік припинив приймати тестостерон. Для запліднення подружжя використало донорську сперму.

Тоді, шокувавши світ фотографіями свого вагітного живота, Томас почав з'являтися в різних ток-шоу, доводячи, що їхнє з Ненсі сімейне життя нічим не відрізняється від життя гетеросексуальних пар.

Із сексом у пари проблем немає, бо чоловічі гормони змусили клітор Томаса підрости.

"Він виглядає як пеніс. Я можу мати сексуальні стосунки з дружиною", - запевнив він.

Про всяк випадок подружжя тримає в кріобанку решту замороженої донорської сперми та, ймовірно, колись зважиться на ще одного малюка.

Фото з The Daily Mail

Реклама:

Головне сьогодні