Пасажири рейсу Торонто-Київ "АероСвiту" двi доби не можуть дiстатися Києва

— 10 серпня 2011, 13:17

Про це повідомляє пасажирка рейсу Галина Малiборська, яку цитує "Iнтерфакс-Україна".

"Це рейс iз Торонто. У нас зламався лiтак. Ми просидiли в ньому двi години, проте канадська технiчна служба не дала дозволу на вилiт, нас розселили. Уранцi нам пообiцяли, що лiтак вилетить увечерi, проте вiн не був готовий, i людей почали розподiляти на рiзнi рейси. У результатi, нас, перших 30-40 осiб, вiдправили рейсом на Варшаву. Я сподiваюся, що люди вiдлетiли з Варшави, але у мене поки що немає пiдтвердження вiд мами, що вона долетiла до Києва. Я сама вилетiла з Варшави до Москви", - сказала Малiборська.

За її словами, пiсля прильоту до Варшави виявилось, що реєстрацiя на iншi рейси до Києва була здiйснена пізно i мiсць на рейсах уже не було. При цьому в готелях розселили лише громадян Канади, оскiльки їм не потрiбна шенгенська вiза, а також людей похилого вiку та дiтей до шести рокiв з України та Росiї, тодi як iншi пасажири були вимушенi ночувати в аеропорту.

"АероСвiт" не надав жодних коментарів iз цього питання. Дiзнатися, чи всi пасажири рейсу Торонто-Київ дiсталися столицi також не вдалося.

ЗАТ "АероСвiт" створено в 1994 роцi. Флот компанiї нараховує 16 середньомагiстральних Boeing 737 та сiм далекомагiстральних Boeing 767. Окрiм цього, спiльно з iншими українськими компанiями-партнерами "АероСвiт" на низцi маршрутiв використовує лiтаки Airbus 320, Airbus 321, Embraer 145, Embraer 195 та Ан-148.

За даними "АероСвiту", нiдерландськiй компанiї Gilward Investments B.V. належать близько 38% його акцiй, Фонду держмайна України - 22,4%, українським компанiям "ГенАвiа-Iнвест" - 24,99%, Investment Advisors Group - 9,8% та "Бюро" - 4,8%.

Реклама:

Головне сьогодні