Поховайте мене разом з чіпсами: дивні заповіти знаменитостей

— 29 вересня 2011, 11:33

Чоловік заповів поховати себе разом з банкою продукції, що принесла йому статок, повідомляє Вести.ru із посиланням на Бі-бі-сі.

Утім, виявилося, що власник Doritos не поодинокий у своєму дивному проханні. Так, дизайнер Фредерік Баур, що винайшов довгу банку циліндричної форми для чіпсів "Pringles" заповів поховати свій прах в одній із таких банок. Дорогою до цвинтаря, його дітям довелося купити банку "Pringles" та пересипати прах туди.

Музичний продюсер Малькольм Макларен, що зібрав і розкрутив до світових масштабів панк-гурт Sex Pistols, заповів, аби на його похороні замість хвилини мовчання була "хвилина хаосу".

Останки Макларена були поховані під гучну музику, а на його труні були намальовані четверо чорних коней, поверх яких будо написано: "Жив надто швидко, помер надто молодим".

Письменник та журналіст Хантер Томпсон забажав, аби його останки були розвіяні із гармати. Постріл провели зі спеціальної зброї, що була закріплена на 46-метровому крані. Витрати з організації поховання взяв на себе його друг і актор Джонні Депп.

До труни співака Френка Сінатри, згідно його заповіту, було покладено пляшку віскі, запальничка Zippo та 10 центів "на випадок екстрених дзвінків". На труні легендарного виконавця було написано: "Все краще попереду".

Елізабет Тейлор написала у своєму заповіті, що боїться запізнитися на власний похорон, тому попросила, аби церемонія прощання почалася із 15-хвилинною затримкою.

Репер Тупак Шакур, убитий у 1996-ому році, ніколи не приховував своєї любові до марихуани. Після смерті музиканта, учасники його гурту опублікували відео, в якому зазначили, що попрощалися із Шакуром, змішавши його прах із марихуаною та викуривши його.

Родичі музиканта сумніваються у правдивості цієї заяви і кажуть, що лише вони знають, де він похований.

Реклама:

Головне сьогодні