Журнал Forbes назвав найдорожчих актрис ТВ

Єва Лонгорія, Марша Кросс, Тері Хетчер та Фелісіті Хаффман - чотири "Відчайдушні домогосподарки" стали найбільш високооплачуваними акторками телебачення за підрахунками журналу Forbes.

Актриси, що знімаються в серіалах, звісно, не заживають слави мегакінозірок, і заробляють менше ніж, наприклад, Анджеліна Джолі, але й мають певні переваги.

Наприклад, вони не мусять мотатися світом від одного місця зйомок до іншого, а можуть не виїздити з Нью-Йорку чи Лос-Анджелесу.

Десятеро актрис із цього рейтингу за період з з травня 2010-го до травня 2011-го разом заробили порівняно "скромну" суму в 94 мільйони доларів.

Лідеркою рейтингу є зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія. Завдяки ролі енергійної Габріель Соліс, а також вигідним угодам із L'Oreal та LG, за рік вона заробила 13 мільйонів доларів.

Єва Лонгорія

Щоправда, великого успіху як рестораторка Єва ще не досягла, її мережа харчових закладів "Beso" наразі потерпає від фінансових труднощів, зауважує Forbes.

Колеги Лонгорії, "домогосподарки" Марша Кросс, Тері Хетчер та Фелісіті Хаффман також потрапили до Топ-10, але посіли нижчі сходинки.

Перше ж місце з Євою Лонгорією розділила комедійна акторка, сценаристка та письменниця Тіна Фей, яка за рік також стала багатшою на 13 мільйонів доларів.

Тіна Фей

Перша книга Фей, "Bossypants", побачила світ у квітні, й лише за перший місяць було продано 150 тисяч примірників. У серпні Тіна народила свою другу донечку, і вже незабаром повернеться до зйомок у популярному серіалі "Студія 30" ("30 Rock").

Актриса Марша Кросс, відома не лише за серіалом "Відчайдушні домогосподарки", а й за колись дуже популярним "Районом Мелроуз", посідає наступну сходинку з заробітком у 10 мільйонів доларів.

Марша Кросс

Рівно стільки ж має зірка детективного серіалу "Закон і порядок: Спеціальний корпус" Марішка Герджітей. За його подіями щотижня напружено слідкують 53 мільйони глядачів.

Марішка Герджітей

Американська актриса Марг Хелгенбергер, відома за серіалом "CSI: Місце злочину", має так само 10 мільйонів доларів.

Марг Хелгенбергер

За кожен епізод останнього сезону "Відчайдушних домогосподарок" 44-річна Тері Хетчер отримує близько 375 тисяч доларів. Її ж річний заробіток склав 9 мільйонів.

Тері Хетчер

Її колега Фелісіті Хаффман, яка в цьому ж серіалі грає багатодітну матусю Лінетт Скаво, має хороші шанси на продовження кінокар'єри. У 2006-му році її номінували на "Оскар" за роль у драмі "Трансамерика". За період з травня 2010-го до травня 2011-го Хаффман заробила 9 мільйонів доларів.

Фелісіті Хаффман

Відколи в 2004-му році телеглядачі подивилися фінальний епізод серіалу "Друзі", втримати успіх вдалося не всім його акторам. До тих, кому поталанило, відноситься Кортні Кокс, яка тепер знімається в серіалі "Місто хижачок". За рік вона стала заможніша на 7 мільйонів.

Кортні Кокс

Таку ж суму заробила й зірка "Анатомії Грей" Еллен Помпео. Нинішній, восьмий сезон серіалу, приваблює до телеекранів на 14% більше глядачів, ніж попередній.

Еллен Помпео

Завершує Топ-10 американська актриса Джуліанна Маргуліс, відома за серіалами "Клініка", "Швидка допомога" та "Хороша дружина". Її річний заробіток склав 6 мільйонів доларів.

Джуліанна Маргуліс

Фото АР

Реклама:

Головне сьогодні