Журналісти заявляють, що історія про секс-послуги в армії не придумана

— 12 жовтня 2011, 17:02

Так телеканал "1+1" прокоментував заяву Міноборони України про те, що військові прокуратури Київського і Дарницького гарнізонів відмовили в порушенні кримінальної справ за результатами перевірки фактів, викладених у телепрограмі "Гроші".

Нагадаємо, 27 вересня на телеканалі "1+1" в одному із сюжетів телепередачі "Гроші" йшлося про те, що у військових частинах Києва і Київської області військовослужбовці займаються проституцією. За 500 гривень можна замовити солдата для плотських утіх на будь-який смак.

"Робота журналістів – привертати увагу громадськості до фактів, а судити винних і порушувати кримінальні справи завдання інших відомств. Все, що було показано в програмі "Гроші" – відбулося насправді, а чому прокуратура ухвалила рішення не порушувати кримінальну справу за цими фактами – не нам судити", - прокоментував телеканал заяву Міноборони, пише УНІАН.

28 вересня прес-центр військової прокуратури Центрального регіону України повідомив, що розпочато перевірку цих фактів.

11 жовтня в Департаменті преси і зв’язків із засобами масової інформації Міністерства оборони України повідомили, що за результатами перевірок військовою прокуратурою винесено постанову про відмову в порушенні кримінальної справи – через відсутність складу і подій злочину.

Міноборони назвало телепрограму "вдало зрежисованим дійством". Як відзначала прес-служба Міноборони, "журналістка телепередачі "Гроші" телеканалу "1+1" намагалася спровокувати солдатів строкової служби до надання ними інтимних послуг за гроші".

Реклама:

Головне сьогодні