Тест

Канадець обійшов Землю пішки. За 11 років. Відео

Стартувавши з Монреалю у 2000 році, Беліво подолав 75 тисяч кілометрів пішки та відвідав 64 країни світу. Щоб здійснити все це, йму знадобилось 11 років, повідомляє телеканал 24.

Жан Беліво подорожував сам з таким невеликим візком

За час цієї подорожі Жану Беліво довелося пережити чимало незабутніх моментів - він перетнув шість пустель, десятки годин провів у горах, бував у зонах військових дій.

Також канадцеві довелося харчуватися зміями та жуками, а у Північній Америці він ледь не потрапив у лапи пуми.

Метою його пішої ходи було промо "За мир і проти жорстокості для блага дітей у всьому світі", йдеться на сайті, присвяченому такій незвичній подорожі.

Чоловік подорожує сам з триколісною коляскою, на якій мандрівник везе трохи їжі, одяг, аптечку, невеликий намет і спальний мішок.

"Часом це справді було нелегко. Я навіть хотів здатися, але моя сім'я підтримувала мене і завдяки їм я знаходив у собі сили йти далі", - каже мандрівник Жан Беліво.

Розлука з родиною була нелегким випробуванням для Беліво - дружину він бачив лише раз на рік, а з 5-річною внучкою Амірою вперше зустрівся лише після повернення. Однак за словами чоловіка, усі ці перешкоди лише додавали йому сил. Тепер він планує написати книжку про свої пригоди.

Фото з сайту акції