Тест

Forbes: Найдорожчі голлівудські телеактори

Скандальна зірка серіалу "Двоє з половиною чоловіків" Чарлі Шин став найбільш вискооплачуваним актором на ТВ за підрахунками журналу Forbes, лишивши далеко позаду двох "лікарів" - Х'ю Лорі з "Доктора Хауса" та Патріка Демпсі з "Анатомії Грей".

Десятеро найбільш високооплачуваних акторів ТВ за період із травня 2010-го до травня 2011-го разом заробили 147 мільйонів доларів. Утім, в наступному році цей рейтинг обіцяє виглядати геть інакше, бо п'ятеро його нинішніх фігурантів залишили свої успішні серіали, пише Forbes.

Так актор Чарлі Шин "випав" із серіалу "Двоє з половиною чоловіків". Це сталося після низки скандалів та після того, як він публічно оголосив продюсера шоу Чака Лоррі "шматком лайна" та "брудним дрібним черв'яком".

Чарлі Шин став найскандальнішим та найдорожчим телеактором

За своє звільнення Шин через суд затребував від компанії Warner Bros. компенсації в 100 мільйонів доларів, одначе сторони врешті зійшлися на 25 мільйонах.

Невідомо, що буде в актора з фінансами далі, але його прибуток за рік склав 40 мільйонів доларів, що забезпечило йому звання найдорожчого телеактора в цьогорічному рейтингу. Новий серіал, де з'явиться Чарлі, матиме дуже доречну назву – "Керування гнівом". Його знімуть за мотивами однойменної стрічки, де зіграли Адам Сендлер та Джек Ніколсон.

На другій сходинці перебуває американський актор Рей Романо з заробітком у 20 мільйонів.

Рей Романо посів другу сходинку, з заробітком у 20 мільйонів

Серіал "Чоловіки середнього віку", де він зіграв, було закрито по завершенні другого сезону через недостатньо високий рейтинг. Утім, це шоу не було єдиним джерелом прибутку для Романо. Грошенята йому продовжують крапати з популярного серіалу "Всі люблять Реймонда", а також мультфільмів "Льодовиковий період", де акторовим голосом говорить мамонт Менні.

На третьому місці перебуває комік Стів Карелл із прибутком у 15 мільйонів. Сьомий сезон його серіалу "Офіс" став останнім, тож, можливо, Карелла вже не буде в рейтингу наступного року. Глядачі також знають його за ролями в таких стрічках як "Брюс Всемогутній" та "Еван Всемогутній".

Стів Карелл заробив 15 мільйонів

Серіал NCIS ("Морська поліція: Спецвідділ"), де головну роль грає 60-річний актор Марк Хермон, з'явився на екранах у 2003-му, й продовжує зберігати неабияку популярність. Річний заробіток телезірки склав 13 мільйонів доларів. Йому ж належить четверте місце.

На п'ятій позиції перебуває ще одна зірка "Двох із половиною чоловіків" – 46-річний Джон Крайєр, із заробітком у 11 мільйонів. Замість Чарлі Шина йому тепер доводиться грати з більш чемним колегою, Ештоном Катчером.

Джон Крайєр замість Чарлі Шина тепер грає з Ештоном Катчером

Таку ж суму за рік отримав і зірка "Матриці" Лоуренс Фішберн, який із 2008-го року виконував одну з головних ролей у детективному серіалі CSI. Віднедавна ж його замінив американський актор Тед Денсон.

Морфей з "Матриці" посів п'яту сходинку

Десять мільйонів та шосту сходинку має зірка серіалу "Анатомія Грей" Патрік Демпсі. Однак, подейкують, актор має намір покинути шоу по завершенні його восьмого сезону. Нещодавно Демпсі знявся в фільмі "Трансформери 3".

Патрік Демпсі за рік заробив 10 мільйонів доларів

На сьомій сходинці перебуває австралієць Саймон Бейкер, відомий за серіалом "Менталіст". Його річний заробіток склав 9 мільйонів доларів.

Так само на 9 мільйонів за рік став багатшим британський актор Х'ю Лорі, який грає доктора Хауса в однойменному серіалі. Нещодавно ж він випустив свій дебютний джазовий альбом Let Them Talk.

"Доктор Хаус" випустив дебютний альбом і став багатшим на 9 мільйонів

Таку ж суму за рік заробив і Кріс Мелоні, який, після успішних 12 років, залишив серіал "Закон і порядок: Спеціальний корпус".

Кріс Мелоні знімався в "Законі й порядку" протягом 12 років

Фото АР, Reuters