Ранковий марафет тримається на жінці трохи більше двох годин – дослідники

— 20 жовтня 2011, 14:52

Далі від усієї тієї краси залишиться лише спогад, виявили дослідники. Настає черга "з'їденої" губної помади, розмазаних тіней скуйовдженого волосся.

Об 11:44 мільйони жінок змушені лізти до своїх сумочок по косметику, щоби відновити свіжий вигляд, пише The Daily Mail.

Під час свого дослідження експерти Imperial Leather SkinKind також підрахували, що середньостатистична жінка витрачає на щоранковий марафет 38 хвилин та вибігає з дому о 7:40, виглядаючи та почуваючись на мільйон доларів.

Британка встигає прийняти душ за 10 хвилин, висушити та вкласти волосся за 11. 8 хвилин у неї йде на мейк-ап та, дивовижно, лише 9 – на те, щоби вибрати, що вона вдягне.

Приблизно три чверті з 2 тисяч жінок, які взяли участь в опитуванні, зізналися, що з плином дня їхній зовнішній вигляд стрімко погіршується. 43% констатували, що після довгого дня в офісі виглядають геть іншими.

Кожна десята поскаржилася, що її краса тьмяніє вже за годину від початку робочого дня, а 40% визнали, що в обід виглядають "задрипаними".

Чверть жінок висловили впевненість у тому, що чим більше макіяжу вони на себе нанесуть уранці, то краще виглядатимуть протягом дня. 36% респонденток сказали, що десь із півдня просто перестають дивитися в дзеркало.

Приблизно третина чоловіків заявила, що їхні колеги-жінки, "приголомшливі" вранці до кінця дня мають вже "значно гірший" вигляд. Утім, більше половини учасників опитування запевнили, що їхні співробітниці "чудові" увесь день.

Реклама:

Головне сьогодні