Собака врятував життя хазяїну, якого вдарило блискавкою

— 28 жовтня 2011, 13:11

Про це пише The Sun.

Від удару 64-річний Йен Томас упав та втратив свідомість. За 15-20 хвилин, трохи прийшовши до тями, він зміг дотягнутися до свого собаки, 5-річного чорного шнауцера Монті.

Разом вони подолали майже 100 метрів, пес приймав на себе частину ваги господаря. Йен та Монті змогли дістатися будинку, й дружина Томаса відвезла постраждалого до лікарні.

Побачивши чоловіка, який впав коло вхідних дверей, вона спершу подумала, що в того серцевий напад або інсульт. Лише під час обстеження медики виявили, що Йена вдарило блискавкою.

Того для чоловік, як і щодня, вийшов погодувати своїх курей, кіз та віслюка. У руках він тримав металеву миску. Розряд ударив неї, й пошкодив руки та голову Томаса. Життя чоловіка врятували чоботи з гумовою підошво.

"Я досить часто використовую Монті як опору чи палицю, коли засапаюся. Я кажу йому: "Допоможи мені, допоможи мені" й він слухається", - розповідає Йен.

"Це був якраз випадок "Допоможи мені, допоможи мені", і він був поряд, благослови його, Боже. Я просто довірився моїм інстинктам, дотягнувся та вчепився за нього. Мені вдалося використати його, щоб дістатися назад до будинку", - каже господар.

Реклама:

Головне сьогодні