Смс-ки коло вівтаря: наречена не змогла розлучитися зі своїм телефоном. Відео

— 31 жовтня 2011, 17:03

Кожній нареченій кортить поділитися радістю з усім світом. Але ця дівчина таки перегнула палицю – вона видобула телефон зі свого декольте та заходилася писати смс, стоячи коло вівтаря.

Цей смішний момент із весілля, що відбулося влітку 2008-го року, зафільмував та виклав на сайт YouTube оператор Джим Коста, пише The Daily Mail.

На ролику видно, як наречена на її батько стоять перед священиком, який розпочинає церемонію. Аж раптом дівчина дістає свій телефон. У той час, як священик говорить про любов Господа й святість шлюбу, наречена завзято тицяє по клавішах, відправляючи повідомлення. Закінчивши, панянка ховає телефон назад.

"Це – частина весільного відео, яке я зняв у серпні 2008-го в Beach Women's Club у Сан Дієго, Каліфорнія. Решта було досить нормально, крім цього смішного фрагменту, де наречена надсилає текстові повідомлення після того, як її батько підвів її до вівтаря!", - написав автор відео.

"У якусь мить я через об'єктив побачив, що вона робить, і мусив відірватися від камери, аби впевнитися, чи я насправді бачу те, що бачу. Дуже смішно!", - додав він.

Невідомо, як склалося подальше подружнє життя дівчини, але ролик з її участю зібрав 38 тисяч переглядів на YouTube.

Реклама:

Головне сьогодні