Онлайн-трансляція конференції TEDxLviv "Точка перетину"

— 12 листопада 2011, 11:00

Конференція складатиметься з трьох частин: "Думай!", "Дій!", "Твори!". Протягом неї, представники освіти та науки, презентуватимуть новаторські проекти та винаходи на межі дисциплін. Вони відкриватимуть першу секцію "Думай!".

Під час "Дій!" бізнесмени, громадські діячі та спеціалісти презентуватимуть ідеї, що виникли на перехресті щоденних проблем та інновацій. Перетин різних жанрів, який породжує нові стилі та візії в секції "Твори!" представлятимуть діячі культури та мистецтва.

У конференції візьмуть участь: волонтер Корпусу Миру Шон Вільямс (США, штат Огайо), Ісмаіл Отталлах (Сирія) – оператор, який одним з перших знімав та поширював ролики про революцію, незрячий лауреат нагороди "Гордість країни", заслужений юрист Володимир Турський (Київ), історик Ярослав Грицак, який живе у Львові "все частіше і все довше", Олексій Скрипник (Львів) співзасновник компанії Eleks, чарівна Наталія Пархоменко – актриса театру ім. Леся Курбаса, співачка, обличчя Lviv Fashion Week. Надихатимуть фіналісти шоу "Україна має талант 2" гурт "В.О.Д.А.", які стали відкриттям у перетині музики зі звуками природи, а також експерти зі сфер маркетингу, політичної освіти, IT, медіа, акторського мистецтва, консалтингу з Києва, Ужгорода, Донецька, Чернівців та рідного Львова – всі вони зберуться в одному місці, щоб поділитись ідеями, вартими поширення. Цього разу точкою їх перетину буде Львів.

Реклама:

Головне сьогодні