На вулицях заборонили співати вночі

— 15 листопада 2011, 11:52

У робочі дні після 21.00 не дозволяють проводити ремонтні роботи. Також заборонили голосно вмикати музику та запускати салюти, пише Gazeta.ua.

"Жити стане скучніше. Коли з пацанами заходили за дівками на діскотєку, то так голосно кликали, доки не вийдуть. І ніхто не гонив нас. Тільки в вікно зиркали, до кого ж це ми прийшли. Як з кафе вертаємося, то без пісень не обходиться. Затягуємо ісключітєльно українські народні", - каже місцевий Сергій Коваль, 27 років.

Колективні скарги до мерії написали мешканці будинків, які розташовані поряд з кафе.

"Як у будні, так і у вихідні попід вікнами співають люди "під градусом". Як заведуть пісню, а потім, як зарегочуть, — розповідає Наталія Поліщук, 29 років. Її будинок розташований неподалік від кафе "Мальва" у Калинівці. — Пісні обирають такі, шо знають тільки куплети. Хтось збивається, починають другу.

Працівники міліції зможуть затримати та оштрафувати на суму від 360 до 1340 грн. будь-кого, хто порушить спокій.

"Усе залежить від міліціонерів. Вони мають виконувати наше рішення — спочатку попереджують, якщо порушники не реагують, протоколюють крики та співи, — говорить Олександр Щьов, заступник міського голови Калинівки.

"Поки що міськрада нам не передала цього рішення, тому ще нікого не притягували", — пояснює 28-річний Тарас Сауляк, начальник громадської безпеки райвідділу.

Реклама:

Головне сьогодні