У Табачника запевняють, що дипломи "Професора Пі" справжні

— 16 листопада 2011, 12:22

Про це газеті "Сегодня" заявив директор департаменту по роботі з персоналом та керівними кадрами МОН Ігор Некрасса.

"Ми подали запит у Вищу атестаційну комісію (ВАК) РФ, де нам підтвердили справжність атестата професора, виданого Слюсарчуку. Його диплом про вищу освіту з медуніверситету Пирогова ми не перевіряли, його перевіряла російська ВАК", - сказав Ігор Некрасса.

Водночас, журналісти газети "Ескпрес" стверджують, що Андрій Слюсарчук не навчався московському медуніверситеті ім. Пирогова. Доказом цьому є відповідь з Московського вишу, у які зазначено, що студента Андрія Слюсарчука у них не було.

Газета "Експрес" також наводить лист з Міністерства освіти і науки, молоді і спорту за підписом Дмитра Табачника, який підтверджує, що у Слюсарчука є дипломи вищих навчальних закладів.

Журналісти стверджують, що "Професор Пі" насправді вчився в ПТУ-17 (зараз - Міжрегіональне вище профучилище ж / д транспорту) в Козятині Вінницької області на штукатура-плиточника.

А через три роки його перевели в ПТУ № 62 Червонограда Львівської області, до групи швачок.

Слюсарчук наполягає, що в училищах не вчився, а диплом лікаря, як і інші документи, - справжній.

[L]Як відомо, у понедiлок Слюсарчука було затримано у Києвi, а згодом доправлено до Львова.

Проти Доктора Пі порушено дві кримiнальні справи – за статтею "Шахрайство" і за статтею 358 ККУ "Пiдробка документiв".

Раніше львівська газета "Експрес" провела шеститижневе розслідування, внаслідок якого встановили, що у Слюсарчука немає жодної медичної освіти, всі його медичні дипломи – підроблені.

Журналісти стверджують, що результатом діяльності псевдолікаря стало каліцтво десятків обдурених ним людей, а також – щонайменш три смертельні випадки.

Реклама:

Головне сьогодні