До найважчої жінки світу повернулися любов та секс

— 23 листопада 2011, 11:49

Примиренню пари сприяло завойоване Полін звання Найважчої жінки планети, зареєстроване в Книзі Рекордів Гіннеса, пише The Sun.

Саме після розставання з Алексом невтішна Полін "наїла" 127 кілограмів, які, вочевидь, і принесли їй перемогу. Ті три роки, доки вона жила без чоловіка, її доглядав син Ділон, який у свої 19 важить 114 кілограмів. Хлопець мусив готувати їсти й купати свою маму.

"Вона не може ходити, самостійно вдягтися чи навіть сходити до туалету – але я дуже хочу знову бути її коханцем та доглядальником… Іще мені бракувало нашого сексуального життя. Полін може важити 70 стоунів (444 кілограми), але ми все одно щодня займатимемось сексом, бо це так хороше", - говорить чоловік Поттер.

"Дати Полін піти – то була найбільша помилка мого життя, потрібно було, щоб вона набрала ваги й стала найважчою жінкою, аби я зрозумів, як сильно її кохаю", - каже він.

Алекс запевняє, в ліжку його дружина краща за всіх жінок, із якими він колись кохався. Чоловік зізнається, того дня, коли вони з Полін знову зійшлися, примудрилися зайнятися сексом 6 разів, незважаючи на певну небезпеку, якою супроводжується цей процес.

"Допомагає те, що я з 12 років займалася гімнастикою, тож я дуже гнучка", - хвалиться Полін.

Полін та Алекс у 2005-му

Після свого розлучення пара інколи спілкувалася по телефону, але Алекс і гадки не мав, яких успіхів у наборі ваги досягла його колишня, аж поки її не проголосили рекордсменкою.

"Більшість жінок гадає, що привернути увагу своїх колишніх можна, скинувши вагу – для мене ж усе було навпаки. Те, що я стала найважчою жінкою в світі, змусило його знов у мене закохатися", - розповідає Поттер.

Їхня з Алексом "лав сторі" почалася в 2002-му, коли чоловік, помилившись з електронною адресою, випадково надіслав листа Полін. Тоді вона важила 203 кілограми й дуже боялася, коли надсилала своє фото новому знайомому. Її страхи не справдилися, Алекс відписав їй, що вона гарна, і йому байдуже до її ваги. В 2005-му закохані побралися.

На жаль, Полін не вдалося знайти спільної мови з 21-річним сином коханого, Шерманом. У 2008-му її шлюб з Алексом через це розпався.

Поттер пригадує, залишившись сама, вона їла без упину, споживаючи по 10 тисяч калорій на день.

Тепер, коли вона фактично прикута до свого електричного ліжка, жінка справді боїться за своє життя. За допомогою коханого чоловіка вона має намір скинути 90 кілограмів, а потім лягти на операцію задля зменшення ваги. Після цього Полін сподівається подарувати Алексу омріяну донечку.

Реклама:

Головне сьогодні