Стівена Кінга номінували на премію за найгірший опис сексу

— 23 листопада 2011, 12:06

Як пише Lenta.ru із посиланням на The Daily Telegraph, у своїй останній книзі письменник порівнює секс з танцем медісон, виконаним горизонтально.

У романі Кінга під час опису сексу трапляється фраза: "Вона відкинулася назад і вдарилася головою об двері" (she leaned back and her head bonked on the door). Однак, як зазначає автор статті, Кінг, мабуть, забув, що дієслово "to bonk" має в Британії й інший сенс - вульгарний, близький за змістом до "to fuck".

Видання наводить короткий уривок тексту:

Вона сказала: "Не тягни. Я і так чекала достатньо".

Я поцілував її спітнілу скроню і, рухнувши стегнами, проник в неї. Вона зойкнула, трохи посунулася назад, а потім зробила рух назустріч.

"Седі? Все гаразд"

"О, Господи", - сказала вона, і я засміявся. Вона розплющила очі і поглянула на мене з цікавістю і передчуттям.

"Це все чи буде продовження?"

"Буде, буде, - відповів я. - Тільки не знаю, чи довго. Я давно не був з жінкою".

Виявилося, що доволі довго ... Під кінець вона почала ловити ротом повітря: "О, любий, мій дорогий, любий, Господи, мій солодкий".

Також на антипремію претендує відомий японський письменник Харукі Муракамі зі своїм романом 1Q84. Головну героїню його роману звуть Fukaeri.

Всього в списку фіналістів виявилося 12 авторів, серед яких письменники з США, Великї Британії, Угорщини та Австралії. Ім'я лауреата стане відомо на початку грудня.

Реклама:

Головне сьогодні