На Волині під час руху загорівся поїзд з пасажирами

— 12 грудня 2011, 15:43

Про це у понеділок повідомляє перс-служба Міністерства з надзвичайних ситуацій.

Машиніст головного дизель-вагону під час руху помітив дим з хвостової частини потягу і відразу від’єднав останній вагон, суміжний з дизельним відсіком. Пасажири вагону самі залишили небезпечне місце, а машиніст розпочав гасіння вогню за допомоги вогнегасників.

Однак, приборкати стихію самотужки він не зміг і вогонь набирав сили, перекинувшись із дизельного відсіку в пасажирське відділення, йдеться у повідомленні прес-служби МНС.

Оскільки існувала загроза вибуху дизельного пального, машиніст з кондуктором розсадив пасажирів у перші три вагони і відігнав потяг на безпечну відстань від місця пожежі.

Для приборкання полум’я до місця події був викликаний пожежний поїзд станції "Ковель". Підключивши до його обладнання пожежні рукави та стволи, ковельським рятувальникам вдалось ліквідувати пожежу о 17:20.

В результаті пожежі в останньому суміжному вагоні вогнем знищено моторний дизельний відсік, кабіна мотористів та пасажирський салон.

Ніхто з майже 40 пасажирів потягу не постраждав. Причина пожежі, збиток та сума врятованих матеріальних цінностей від завданого лиха встановлюється спеціальною комісією.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні