Чиновники записали повчальні казки для дітей. Фото

— 14 грудня 2011, 11:08

Про це у середу пише газета "Сегодня".

"Моїй доньці 1,5 роки, і через зайнятість я їй не завжди встигаю почитати на ніч. Крім того, є діти, яким просто нема кому це зробити. Тому і виникла ця ідея – подарувати дітям Донецька аудіоказки ", – розповів виданню начальник Головного управління благоустрою та комунального обслуговування Донецька Костянтин Савінов.

Ідею Савінова підтримали ще 9 топ-менеджерів різних комунальних підприємств. Вони цілий місяць в свою обідню перерву їздили на студію звукозапису начитувати різні історії, прямо або опосередковано пов'язані з їх профілем роботи.

Так, начальник "Донецькміськводоканалу" Юрій Перебийніс вибрав казку про важливість води, а Олександр Писарьов, директор підприємства "Біосфера Донецька", яке займається вивезенням побутових відходів, – болгарську "Сливи за сміття".

Втім, директор "Донецькміськтепломережі" Віктор Рогачов взявся за "Принцесу на горошині" Андерсена, тому що, за його словами, її любила слухати його дочка. Найдовший твір начитав Роман Конєв, начальник КП "Ритуальна служба Донецька" – пушкінську "Казку про рибака і рибку".

Перед начиткою Конєва дітям пояснюють, що він відповідає в місті за пам'ятники, в Донецьку їх багато, зокрема пам'ятник Пушкіну, тому він і вирішив прочитати саме цей твір.

Перша партія дисків від комунальників вже майже готова і в двадцятих числах грудня директори КП разом з іншими подарунками почнуть їх розвозити по дитбудинках.

Реклама:

Головне сьогодні