Британська школярка пообіцяла вбити Санта-Клауса

— 16 грудня 2011, 14:50

Дітлахи з усього світу щороку пишуть листи Дідові Морозу або Санта-Клаусу, в яких присягаються, що поводилися чемно та просять собі подарунків.

Як вмотивувати казкового бороданя виконати її різдвяні побажання, придумала дівчинка на ім’я Мікіда Остін. 13-річна мешканка британського містечка Брікхілл пригрозила Санті, що вб’є його, якщо не знайде під ялинкою хоча б двох дарунків за своїм списком.

Про це пише The Daily Mail.

Іще винахідливе дівча пообіцяло переловити всіх його оленів, зготувати й улаштувати різдвяне частування м’ясцем для безпритульних.

До "віш-ліст" школярка внесла Blackberry, дизайнерську одежину, гроші, модні кеди та темні окуляри. Найбільші труднощі в Санта-Клауса, певно, виникли б із такими пунктами як живі співаки Джастін Бібер та Остін Махоун.

"Не забудь… два з цього, або помреш", - закінчила своє послання Мекіда.

Ультиматум знайшла в доччиній шкільній сумці мама Мекіди, Трейсі. Спершу жінка була спантеличена, потім їй стало смішно, а згодом вона вирішила, що краще таки виконати доччині забаганки.

"Останнє, чого я хочу, так це щоби вона вбила Санту", - каже 40-річна Трейсі.

"Я розсердилася, бо подумала, що не отримаю всіх подарунків, як я хочу цього року. Хоча моя мама й знайшла листа, я все одно гадаю, що одержу більшість із того, що хочу. Не бачу жодної проблеми в цьому листі, я хочу всі ці речі й не бачу причини, чому б мені їх не отримати", - говорить сама Мекіда.

Певно, в Джастіна Бібера й Остіна Махоуна на Різдво будуть інші плани, але гроші й смартфон Трейсі доці таки подарує.

"Вона весь час губить телефони, тож я знаю, що Blackberry недовго в неї пробуде, але вона оскаженіє, якщо його не отримає", - зауважує жінка.

Зі слів матері, Мекіда – чудова дівчинка, хоча й вимоглива. В ній забагато енергії, вона завжди душа компанії, й їй не можна не вибачити деякі риси "примадонни".

"Насправді Мекіда стала значно спокійніша, відколи перейшла до середньої школи, дитям вона була суцільним лихом", - каже Трейсі.

Реклама:

Головне сьогодні