Російський бренд представив горілку в яйцях Фаберже

— 16 січня 2012, 13:05

В основу ідеї створення "Імператорської колекції" покладено поєднання високоякісного продукту - горілки Супер Преміум класу та елітної упаковки - горілчаного графина з чотирма чарками в футлярі, стилізованого під роботи відомого російського ювеліра Карла Фаберже.

Оригінальний горілчаний графин і чарки виготовлені за спеціальним замовленням в Італії з Венеціанського скла чудової якості, при чому кожна чарка має оригінальний рельєфний декор виключно ручної роботи.

Горілчаний графин з чарками поміщений в спеціальний металевий футляр, що являє собою пасхальне яйце. Колекція складається з 11 кольорових варіантів - смарагд, перли і смарагд, сапфір, перли і сапфір, рубін, перли і рубін, мармур, онікс, перли, золото, срібло.

Кожен футляр прикрашає витончений і елегантний орел, що увінчує яйце. Ніжки зроблені у вигляді крилатих левів і мають оригінальний зовнішній декор з використанням 24-каратного золота.

Виготовив це ювелірне диво - флорентійський майстер, який має 30-річний досвід роботи у Ватикані.

Завершальний елемент композиції - подарунковий короб, виконаний з щільного пурпурного картону з нанесеним логотипом "Імператорської колекції".

Реклама:

Головне сьогодні