До дня Австралії готують спеціальний коктейль

— 17 січня 2012, 16:37

Коктейль "Gold Rush Tea", що в перекладі означає "Чай Золота Лихоманка", - бадьорий напій, на основі джину та одного з найпопулярніших тропічних фруктів штату Квінсленд - манго.

Відкриття нових родовищ золота в Квінсленді наприкінці19 століття, допомогло змінити "обличчя" країни, і зробити Австралію значним регіоном на світовому ринку. Назва коктейлю нагадує про цю подію, котрий змінив хід світової історії.

Рецепт коктейлю "Gold Rush Tea" від бренд-амбасадора компанії Hendrick's Джеймі Террел:
- 30 мл. джину Hendrick's
- 2 кубика стиглого манго
- 50 мл. готового мангового чаю
- 15 мл. лікеру St.Germain Elderflower Liqueur.

Приготування: збийте всі інгредієнти в блендері до однорідного стану. Готовий коктейль перелийте в келих, додайте кубики льоду і прикрасьте скибочкою огірка.

Як відзначає Джеймі Террел, при змішуванні манго і джина Hendrick's, виходить чудове поєднання смаків, в якому можна відчути м'які квіткові ноти бузини і тропічних фруктів.

Щомісяця компанія Hendrick's вигадує нові, несхожі один на одного коктейлі на основі джина. У створенні напоїв беруть участь співробітники компанії, вихідці з різних країн, які надихаючись значущою подією у своїй країні, створюють смачні коктейлі.

Джин Hendrick's є напоєм преміям-класу, який виробляється шотландською компанією William Grant & Sons. До його складу, крім стандартних для будь-якого джина інгредієнтів, входить есенція з пелюсток болгарської троянди і огірка.

Напій розлитий в оригінальні пляшки темно-коричневого кольору, дизайн яких нагадує старовинні аптекарські пляшечки і асоціюється з цілющим еліксиром, що допомагає відновити здоров'я і сили.

Для виготовлення джина Хендрік'с використовуються два типи перегінних кубів - звичайний мідний і куб типу Картер Хед з ректифікаційних колон, що дозволяє вигнати неймовірно м'який джин з виразним характером і багатогранним витонченим ароматом.

Реклама:

Головне сьогодні