Чоловік не помітив, як забив собі в голову цвях

— 23 січня 2012, 12:13

34-річний Данте Отулло перебував у своїй майстерні, коли пістолет для забивання цвяхів випадково спрацював поряд з його головою, повідомляє Бі-бі-сі.

Проте робочий навіть не зрозумів, що йому в череп увійшов цвях, поки на наступний день не відчув легке нездужання і нудоту.

За словами лікаря, який оглядав Отулло, цвях пройшов у кількох міліметрах від відділу мозку, що відповідає за рухові функції.

Наречена робочого Гейл Глензер розповіла, що Данте переніс двогодинну операцію з вилучення цвяха в клініці в Іллінойсі, і зараз перебуває в прекрасному настрої.

"Він добре себе почуває. Усі його суглоби зберігають рухливість, він нормально говорить, він все чудово пам'ятає, - сказала вона. - Це приголомшливо, це просто диво".

За словами Глензер, коли у вівторок вона обробляла рану на лобі нареченого, їй і в голову не прийшло, що в нього в голові засів цвях.

Однак коли в середу його майже цілий день трохи нудило, вона переконала Данте сходити в лікарню і показатися лікарю.

Спочатку Отулло думав, що пістолет для забивання цвяхів просто вдарив його по голові наконечником, проте пізніше зрозумів, що при контакті з чолом сенсор розпізнав поверхню і пістолет автоматично вистрілив.

Незважаючи на те, що на черепі багато нервових закінчень, які відчувають біль, в самому мозку вони відсутні.

Представник лікарні Майк Маджіо повідомив, що фрагмент черепа, вирізаний в ході операції, довелося замінити титановою пластиною, так як була ймовірність зараження пошкодженої ділянки.

Реклама:

Головне сьогодні