Тест

В українських школах зупиняють навчання

Крім того, у Полтаві в понеділок до школи не йдуть учні початкових класів, у вівторок до них приєднаються і старшокласники. У Житомирі навчання в школах скасовано з вівторка, 31 січня по 3 лютого, а у Вінниці – з 30 по 3, повідомляє Радіо Свобода.

У Луцьких загальноосвітніх школах та позашкільних навчально-виховних закладах також тимчасово припиняють навчання. Для учнів 1-4 класів вимушені канікули триватимуть з 30 січня по 4 лютого 2012 року, для учнів 5-11 класів – з 31 січня по 4 лютого 2012 року. Також на цей період забороняється проведення дитячих культурно-масових та спортивних заходів.

На Волині та Луганщині рішення про зупинку навчання в школах ухвалили ще минулого тижня.

Зазначимо, що Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України нагадує, що згідно з наказом міністерства від 27 січня 2012 №81 при зниженні температури повітря до мінус 20 градусів за Цельсієм ухвалюються рішення про призупинення навчального процесу.

Відповідні рішення ухвалюють міністр освіти і науки, молоді та спорту Криму, начальники управлінь освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської державної адміністрації, керівники дошкільних загальноосвітніх, інтернатних, позашкільних, професійно-технічних, вищих навчальних закладів, закладів післядипломної освіти та підвищення кваліфікації, незалежно від форм власності та підпорядкування, повідомила прес-служба Міносвіти.