Феєрверк солодощів від "Світоч"

Три дні, з 10 по 12 лютого, торгова марка "Світоч" тепло зустрічала гостей п’ятого львівського Свята шоколаду. Так співпало, що пік справжньої цьогорічної зими у Львові був насичений чудовим ароматом шоколаду, а асортимент запропонованих гостям свята солодких делікатесів не залишив байдужими ані дітей, ані дорослих.

Біля Оперного театру світочанські майстри шоколадної справи збудували оригінальне шатро – велетенську цукерку "Трюфель", за лаштунками якої львів’яни та гості міста потрапляли до справжнього шоколадного королівства.

І тут виявлялося, що існує чимало оригінальних способів використання шоколаду: його можна не тільки їсти або пити, але й, наприклад, складати мозаїки!
У наметі з цукерок створювалася велика картина із зображенням міста Львова та логотипу „Світоча” – кожен відвідувач "Трюфеля" міг взяти цукерку і прикріпити її до полотна.

Все дійство супроводжувалося гарячим шоколадом, багатим асортиментом чудових виробів від "Світоч".

Неабияку спритність демонстрували бажаючі власноруч виготовити значки із зображенням архітектурних шедеврів Львова та знаком якості у вигляді лева.

Також всередині гостинної "цукерки" відбувались експрес-навчання по виготовленню солодощів під керівництвом досвідчених світочанських шоколатьє.

Весело проходили численні конкурси, розіграші та вікторини з шоколадними призами, які зігрівали серце і створювали дійсно святковий гарний настрій.

Солодкоїжки могли поласувати не тільки традиційними цукерками „Світоч”, а й приготувати „авторські” десерти

Хтось вважає, що назва "Світоч" утворилося від sweet touch – солодкий дотик

Особливою популярністю користувалася інтерактивна гра "Спіймай бульбашки "Аеро"
Яскраві кульки символізують бульбашки улюбленого багатьма батончика з пористого шоколаду
Найбільше радості шоколадне свято принесло дітям
За участь у конкурсах та вікторинах усіх нагороджували справжніми львівськими солодощами
У Палаці мистецтв створювали надзивачайно красиві скульптури з шоколаду
Реклама:

Головне сьогодні