У Хауса вдома з'явився портрет Шевченка. Серію подивилось 7 млн. американців

— 23 лютого 2012, 12:01

Згідно сюжету, Хаус одружився із українкою Домінікою Петровою, щоб допомогти їй отримати "ґрін карту", а з нею і право на проживання та роботу в США, - повідомляє Zaxid.net із посиланням на myReport.

Домініка походить з Кременчука. В неї є брат і три дядька – Микола, Федір і Володимир. Також у Домініки є шкільні друзі Василь та Оксана, але з Оксаною вона не спілкується, бо та цілувалась з Павлом, який подобався Домініці.

У цій серії виявляється, що Іміграційна служба США буде перевіряти шлюб Хауса та Петрової, тож вони готуються, щоб не завалити перевірку.

Зокрема, Хаус вішає вдома портрет Тараса Шевченка зі словами: "Твоя бабця гаряченька штучка" ("Your grandmother's kind of sexy", – тут і далі український переклад цитується за UAteam). На що Домініка йому відповідає: "That is Taras Shevchenko, the greatest Ukrainian poet" ("Це Тарас Шевченко – великий український поет").

"Той, що написав "Як тебе не любити, мій Креченчук"?", – спитався Хаус в перекладі команди UAteam. В оригіналі ж він питає, чи це бува не автор "There once was a man from Kremenchuk". Фраза "there once was a man" є популярним початком англійських віршів-лімериків.

У подальшому розвитку сюжету доктор Хаус та Домініка Петрова готуються до перевірки, навіть проводять фотосесії зі "спільного відпочинку". Проте перевірку завалюють, але завдяки слізним проханням Домініки подружжю дають ще один шанс й примушують до піврічного спільного життя "день в день".

Цю серію в день прем'єри дивилося понад 7 мільйонів американців.

Реклама:

Головне сьогодні