У Парижі стартував сезон безкоштовних дегустацій

— 21 березня 2012, 11:50

10-11 березня в одному з найстаріших винних магазинів Парижа - Caves Auge "Печера Оже", який працює з 1850 року, пройшли перші дві відкриті дегустації, де усі бажаючі змогли насолодитися відмінними винами Ельзасу і Савойї. Однак, свято вина не закінчено.

До середини червня жителі Парижа і його гості мають прекрасну можливість абсолютно безкоштовно познайомитися з продукцією кращих виробників Франції. Подібні дегустації будуть відбуватися в Caves Auge щоденно, з 11.00 до 18.00 год.

З 7 квітня в цьому магазині почнуть дегустувати вина з Долини Рона наступних виробників: Jean paul Daumen, Dard et Ribo, Eric Pfefferling, Guy jullien, Jean-Michel Stephan, Herve Souhaut, Thierry Allemand, Gerald Oustrict, Michele aubery Laurent, Pierre Clape. 12 травня будуть розпочаті дегустації вин з регіону Божоле, а 16 червня — з регіону Долина Луари.

Інші заклади Парижа, де також будуть проходити безкоштовні винні дегустації: гурманський винний бар Juvenieles, винний магазин Lavinia, який знаходиться на початку бульвару Мадлен, а також респектабельний магазин Caves Legrand на Рю де ла Банк.

Реклама:

Головне сьогодні