Одяг може розповісти, що в жінки на душі - психолог

— 26 березня 2012, 11:23

Психолог та консультант зі стилю, доктор Дженніфер Баумгартнер застерігає - наш гардероб здатен виказати оточуючим наші таємниці.

Про це пише The Daily Mail.

"Ваш одяг відкриває те, що насправді відбувається у вас всередині", - говорить експерт.

Так жінка, що полюбляє одяг із декольте, мимохіть видає свою жагу до влади та контролю. Навішуючи ж на себе величезну кількість прикрас, вона сигналізує, що невпевнена та хоче приховати свої фінансові труднощі.

Зі слів Баумгартнер, найпоширеніші помилки, яких припускаються її клієнтки, це зосередження виключно на дизайнерських "лейблах", надлишок ділового одягу в повсякденному житті та купівля зайвих речей.

Ще одна небезпека, що чатує на кожну модницю – так звана "звична колія стилю", коли упродовж п’яти років він ніяк не змінюється.

Дівчата, які надають перевагу куценьким спідницям, шукають уваги оточуючих. Старші ж жінки, які полюбляють коротке вбрання, не бажають визнавати, що вже виросли.

"Небезпечне" поєднання, джинси, кросівки та розпатлані коси, можуть кричати про те, що жінка придушує якусь частину себе, а може, страждає від почуття провини.

"Уся наша поведінка, від їжі, яку ми їмо, до чоловіків, із якими ми зустрічаємось, мотивується нашими внутрішніми факторами", - стверджує психолог.

Клієнткам, які хочуть оновити гардероб, Баумгартнер радить спершу побути на "медіа-дієті" – абстрагуватися від образів ідеальних моделей нульового розміру, які підсовують нам модні журнали, заподіюючи шкоду нашій самооцінці.

Жінок запевняють, що вони самі недостатньо гарні, каже психолог, а щоб стати такими, мусять обрати собі зірку-взірець та слухняно слідкувати за її манерою вдягатися.

Реклама:

Головне сьогодні