Бабуся вимагає мільйон доларів за зламаний у Apple Store ніс

— 27 березня 2012, 11:26

Неприємність трапилася з 83-річною Евелін Песвалл в магазині в одному з передмість Нью-Йорка. Стіни в ньому зроблені зі скла, якого жінка не помітила. Результатом інциденту став зламаний ніс і судовий позов. Дама вимагає 75000 на покриття медичних витрат та 925 000 в якості компенсації за "злочинну недбалість", повідомляють Вести.

Адвокат потерпілої стверджує, що в усьому винне прагнення Apple до ультрасучасного дизайну. Як заявив Дерек Сміт телеканалу CBS News New York, компанія хоче подобатися фанатам сучасних технологій і вибирає відповідний архітектурний стиль.

"Але вони повинні враховувати небезпеку, яку така високотехнологічна сучасна архітектура являє для деяких людей", - вважає він.

Позивачка стверджує, що у неї прекрасний зір. "Я, може, і стара, але дуже активна, я і машину до сих пір вожу", - сказала вона в інтерв'ю New York Post.

Тоді не зовсім ясно, як їй вдалося не помітити прозорої перешкоди на своєму шляху. Справа в тому, що всі скляні стіни в магазині, де стався інцидент, позначені спеціальними попереджувальними знаками.

Реклама:

Головне сьогодні