Британців попереджують: в Україні на них чекає ВІЛ від українських повій

— 27 березня 2012, 16:17

Британська газета The Sun знайшла п’ятеро таких дівчат через групу підтримки людям з ВІЛ/СНІД і кожна з дівчат надала документи, які підтверджують, що вони ВІЛ-позитивні.

Але, наприклад, англомовна 24-річна Катя не припиняла працювати у Донецьку, де Англія гратиме з Францією і Україною, зауважує видання.

"І англійські фанати зроблять мене мільйонеркою", - каже дівчина сміючись.

"Я не буду збільшувати ціну за один раз з 100 доларів, але з щедрими клієнтами я можу заробити за день 1100 доларів", - запевняє Катя.

Вона переконує, що заразитись від неї не можна, бо вона напогялає, щоб клієнти одягали презервативи.

Скріншот сторінки газети

Блондинка, у якої діагностували ВІЛ у 19 років після незахищеного сексу з бойфрендом, сказала виданню: "Я дуже обережна".

"Але очевидно, що я не буду казати своїм клієнтам, що я інфікована, бо це все зіпсує".

Видання нагадує, що в Україні – найвищий рівень інфікування ВІЛ у Європі: з ВІЛ/СНІД живуть 500 000 людей (більше 1% населення).

"За офіційними даними, інфікованими є 17% повій, але на нашу думку, таких значно більше. Але ми всі розуміємо, як ризикують наші клієнти і робимо все можливе, щоб їх захистити. Наші справи будуть процвітати цього літа", - каже Катя.

Блакитноока 18-річна Тетяна була інфікована у 16 років через наркоманську голку. "Мені пощастило, лікарі кажуть, що моя імунна система досі сильна. І я досить гарно виглядаю, щоб продовжувати працювати", каже вона.

21-річна блондинка Аня, яка має у травні народити дитину, вже у червні планує працювати, якщо зможе знайти няню для дитини. "Я не розумію, чому я маю перестати приймати клієнтів, поки я обережна. Це хороша можливість заробити гроші", - каже Аня.

Реклама:

Головне сьогодні