Винороб Мішель Роллан випустив книгу "Винний гуру"

— 10 квітня 2012, 13:34

Мішель Роллан, який присвятив своє життя і кар'єру подорожам по всьому світу, є дуже знаковою фігурою у винному світі. Його діяльність викликає не тільки захоплення у друзів та прихильників, а й різні упередження та критичні нападки з боку ворогів, повідомляє повідомляє Whywhywine.

У свої 65 років Мішель все ще енергійний, здоровий і повний життя. У книзі "Le Gourou du Vin" він спробував поглянути як в дзеркало на прожите життя, і на шлях винороба, який він вже пройшов.

За словами автора, ця книга не зовсім біографічна. "Я опинився на світовий виноробній сцені в той важливий момент, коли все тільки почало змінюватися. Можна сказати, що я був в потрібному місці в потрібний час. Це дозволило мені побувати в Бордо і США, Південній Америці і навіть Індії", - каже він.

"В цих поїздках я випробував речі, які були по-своєму унікальними, познайомився з ідеями, які рухали технологію виноробства вперед. Мені здалося, що настав час дещо розповісти з того, що я знаю, і що я бачив. Але цю книгу не варто сприймати як якийсь звіт про виконану роботу. Її я починаю такими словами: "Дуже багато різного було сказано про мене. Велика кількість чуток і дуже мало правди. Багато дебатів і дуже мало щирості".

Книгу "Винний гуру" вже можна придбати на англомовних сайтах.

Реклама:

Головне сьогодні