70-річний індус має на тілі 305 прапорів та 185 мап

— 11 квітня 2012, 11:00

Чолов’яга перестав знущатися зі свого тіла лише після того, як дружина пригрозила, що покине його.

Про це пише The Sun.

Жінка переконала Гіннеса, який ще п’ять років тому носив ім’я Хар Пракаш, що все одно ніхто не зважиться "переплюнути" його результат. Офіційним рекордом, який належить йому ж, у 2009-му році було визнано 220 татуювань прапорів.

"Я побив свій власний рекорд і запрошу суддів, щоби вони внесли корективи в свої книги, щоб мій новий абсолютний рекорд був визнаний протягом років", - каже Ріші.

Індус уже встановив 22 химерні рекорди – зокрема склав найдовший у світі заповіт, на 489 сторінках, доставив піцу з Нью-Делі до Сан-Франциско, побудував найвищу вежу з кубиків цукру та всиновив найстарішого на планеті прийомного сина – свого 61-річного швагра.

У це важко повірити, але азартний Гіннес повиривав собі всі зуби, щоби мати змогу втримати в роті рекордну кількість соломинок – 750.

Захоплення чоловіка вже сидить у печінках його жінці Бімлі. Вона відмовляється виходити на базар із розтатуйованим чоловіком, а ще зруйнувала його амбітний план стати найгіршим політичним кандидатом на планеті – пообіцявши за нього таки проголосувати.

"Я хочу, щоб мене пам’ятали, коли я помру. Але моя дружина сердиться на мене через те, що в мене так багато тату, і тому вона погрожує зі мною порвати. Я ще не закінчив, я просто шукаю новий рекорд, який зміг би побити", - обіцяє незламний дідуган.

"Люди можуть кликати мене дурником, божевільним. Мені до цього байдуже. Моя мрія – об’їхати кілька разів навколо світу. Хочу, щоб дітлахи з різних країн питали мене, де прапор їхньої країни, знаходили його, а тоді дізнавалися про мою країну", - говорить він.

Реклама:

Головне сьогодні