Новонароджене дитя помилково визнали мертвим та півдоби протримали в морзі

— 11 квітня 2012, 19:12

Шокуюча пригода сталася в одній із клінік міста Ресістенсіа.

Про це пише The Sun.

"Я не знаю, кого тут винуватити, я наразі про це не думаю. Радість від того, що вона жива, затьмарює будь-які інші почуття. Я – християнка, і я вірю в те, що це диво господнє", - говорить Аналія.

Вагітність була тяжка, і на 27-му тижні в жінки почалися пологи, пише El Siciliano.

Аналії зробили кесарів розтин. Медики повідомили, що в недоношеної дівчинки при народженні вже не було пульсу, і невдовзі вона померла, бо була надто крихітна – важила лише 840 грамів.

Згорьована жінка та її чоловік Фабіан отримали свідоцтво про смерть немовляти та поїхали з лікарні додому, однак потім вирішили повернутися, щоб хоч раз на неї поглянути та сфотографувати на пам’ять.

Контейнер, куди помістили тільце дитини, був зачинений. Аналія з чоловіком його відкрили – та почули дитячий плач і побачили свою живу дочку.

Дівчинка виглядала "наче пляшечка з льодом", згадує мати.

"Вона провела 12 годин у холоді того моргу. Я на власні очі бачила лід на її тілі", - каже жінка.

Медики негайно забрали немовля до відділення інтенсивної терапії.

Директор лікарні на запитання преси, як таке могло статися, зізнався, що не має пояснень. За його словами, новонароджену оглянули акушерки, гінекологи та неонатологи, і констатували смерть.

Диво-дівчинка – п’ята дитина в сім’ї. Батьки збиралися дати їй ім’я Ліліана Абігейл, але після того, що сталося, вирішили – її зватимуть Лус Мілагрос, що в перекладі означає "світло дива".

Як повідомило джерело в лікарні, дівчинка почувається досить добре. Неймовірно, але після всього, що вона пережила, їй навіть не знадобилися реанімаційні заходи.

Реклама:

Головне сьогодні