П’ятірка відеороликів, що змінили світ

— 3 квітня 2012, 18:59

Своєрідний Топ-5 представила в блозі New York Film Academy завідувачка кафедрою документальних фільмів Нью-Йоркської кіноакадемії Андреа Свіфт.

Про це пише журнал Фокус.

It Gets Better

"Все зміниться на краще" - послання авторів, Террі та Дена, адресоване сотням або й тисячам підлітків, які зазнають принижень та цькування через свою гомосексуальність. Це відео було створено після низки шокуючих самогубств тинейджерів у 2010-му році.

KONY 2012

Відео, яке менш ніж за місяць набрало понад 100 мільйонів переглядів на YouTube, демонструє, наскільки потужним інструментов для поширення ідей та народження рухів є інтернет, не зважаючи на те, що достовірність інформації в ньому важко перевірити.

Stand By Me. Playing For Change

"Воно (відео) оповідає історію, яка змінює нас – як духовно, так і фізично – яка допомагає глибше та глибше закарбувати в нашій свідомості свою просту ідею: всі наші суперечливі, дивовижні культури можуть грати разом, і вони це роблять... Ми – не інакші. Разом ми можемо створювати чарівну музику", - каже про запис глобального "джем-сейшену" Свіфт.

Susane Boyle - Britain's Got Talent

Фрагмент британського талант-шоу, присвячений Сюзан Бойл, знов та знов змушує світ сміятися та плакати. Момент перетворення кумедної немолодої жіночки на суперзірку глядач переживає так, ніби знаходиться поряд.

Crush On Obama

Відео з "дівчатками Обами" за останні чотири роки в зірних варіаціях переглянули понад 120 мільйонів інтернет-користувачів. На думку деяких ЗМІ, цей жартівливий ролик дуже вплинув на результат виборів у 2008-му.

Реклама:

Головне сьогодні