Створено унікальний прилад для охолодження алкоголю

— 11 травня 2012, 16:17

Спеціально для справжніх цінителів і колекціонерів дорогих і витриманих спиртних напоїв був розроблений прилад під назвою Cirrus Ice Ball Press, який за задумом його творців повинен зробити справжню революцію в культурі споживання алкоголю.

Традиційні кубики льоду, призначені для охолодження віскі та інших алкогольних напоїв, новий прилад замінює на крижані кульки, повідомляє Drinktime.

Справа в тому, що традиційні крижані кубики, як правило, швидко тануть в склянці і розбавляють дорогоцінну рідину непотрібної водою. Тому Cirrus Ice Ball Press створює крижані кульки, які подібними вадами не володіють.

Використовуючи силу гравітації, цей прилад, що є алюмінієвим циліндром вагою близько 8 кг, перетворює шматок льоду в холодні кульки всього лише за декілька хвилин. Такі кульки не тільки охолоджують напій, не розбавляючи його водою, але й елегантно виглядають в бокалі. Таким чином, вони стають необхідною деталлю будь якої розкішної вечірки.

Вартість такого приладу - 799 доларів. Додатково до нього пропонується великий піддон для льоду, спеціальний механізм, який дозволяє виймати готові крижані кульки з приладу, та інші аксесуари, які йдуть за додаткову плату.

Реклама:

Головне сьогодні