Парочці світить тюрма за секс у таксі в Дубаї

— 17 травня 2012, 13:03

29-річну жіночку на ім’я Ребекка Блейк та її супутника, Конора МакРедмонда, буцімто заскочили за любощами на задньому сидінні таксі в Дубаї.

За свідченням джерел, обоє були п’яні мов чіп, пише The Daily Mail.

Парочці були висунуті дуже серйозні для мусульманської країни звинувачення - в позашлюбному сексі та перебуванні в нетверезому стані в громадському місці.

Ребекка й Коннор познайомилися в барі, де провели півдоби, а потім всілися в таксі, щоб їхати в готель. Коли водій побачив у дзеркало, як його пасажири пристрасно обіймаються, він, як порядний громадянин, спинив авто і поскаржився на розпусників поліцейському патрулю.

За звітом правоохоронців, коли вони разом підійшли до машини, Блейк та МакРедмонт уже перейшли безпосередньо до статевого акту. Коханців доправили до поліційного відділку. За ґратами вони пробули з 4-го по 9-те травня, далі на них чекає суд.

ВІДЕО ДНЯ

Пані Блейк є фахівцем із рекрутингу і працює офісі міжнародної компанії Manpower у Дубаї. Свого часу вона навчалася в католицькій школі, зазначає видання.

Сама Ребекка заявляє, що ні з ким не кохалася, в таксі була сама, а заарештували її через пляшку пива, яку мала при собі. Спростовує звинувачення і її товариш по нещастю.

За місцевими законами, позашлюбний секс карається ув’язненням строком від 1 місяця до 3 років. За вживання алкоголю винного можуть відправити за ґрати на кілька місяців або ж оштрафувати. По завершенню покарання іноземці одразу ж підлягають депортації.

Це вже не перша подібна халепа, в яку потрапляють в Еміратах британці. В 2008-му році до 3-місячного ув’язнення засудили Вінса Екорса та Мішель Палмер, які буцімто займалися сексом на пляжі.

У 2010-му Шарлотту Адамс та Еймана Наджафі посадили на 1 місяць за поцілунки та пестощі в ресторані.

Реклама:

Головне сьогодні