Остання трапеза: що замовляють вбивці перед стратою. Фото

— 17 травня 2012, 15:25

Одним з найбільш незвичайних стало замовлення Віктора Фегуера, який був страчений в 1963 році за викрадення дитини та вбивство, – одна чорна маслина з кісточкою, пише ТСН.

28-річний Віктор Фегуер, страчений за викрадення та вбивство, замовив лише одну маслину.

Серійний вбивця Джон Уейн Гейсі, жертвами якого стали більше 30 людей, закортів смажених креветок, курятини з фаст-фуду KFC, картоплі фрі та свіжої полуниці.

Ріккі Рей Ректор побажав на останню трапезу стейк, смажене курча і горіховий пиріг. Причому пиріг він так і не з'їв, пояснивши, що "залишив його на потім".

"Нейлоновий вбивця" Тед Банді, який закінчив життя на електричному стільці в 1989 році, отримав стейк, яйця, деруни, тости з маслом, молоко та сік.

Ронні Лі Гарднер, окрім лобстера, стейка, яблучного пирога і ванільного морозива, попросив подивитися трилогію "Володар кілець".

Останнім бажанням Тімоті Маквея, організатора теракту в Оклахома-сіті в 1995 році, який забрав життя 168 людей (серед них 19 дітей до шести років), стала вазочка з м’ятним морозивом.

Стівен Андерсон, засуджений за вбивства та втечу з тюрми, наостанок поласував гарячими бутербродами з сиром, селянським сиром, кукурудзою, редискою, персиковим пирогом і морозивом зі шматочками шоколаду.

Нарешті, Анхель Ньєвес Діас, засуджений за розстріл менеджера в стріп-клубі, відмовився від останньої трапези. До речі, тоді під час страти знадобилася додаткова ін'єкція і він помер лише через 34 хвилини після початку.

Фото henryhargreaves.com.

Реклама:

Головне сьогодні