Маленькі львів’яни записали свій гімн Євро. Відео

— 22 травня 2012, 18:52

Дитячий музичний театр "Погулянка" подарував свою радісну композицію "Ми віримо, у Львові Євро буде!" рідному містові. Найбільшим хвилюванням було те, що чемпіонат з футболу у Львові може не відбутись.

Пісню створили і записали ще півтори року тому. У постановці беруть участь 40 осіб, віком від 5 до 21 року, пише Радіо Свобода.

Керівники міста пообіцяли, що дітлахи виконуватимуть гімн Євро у фан-зоні, яка працюватиме у центральній частині міста. Тим паче, що на час проведення чемпіонату з футболу заплановано багато культурних подій.

Згідно численних опитувань, чимало дорослих городян досить критично оцінюють стан підготовки міста до футбольного чемпіонату, вказуючи на те, що не вдалося створити робочі місця, обмаль місцевих людей залучались до робіт на об’єктах, дороги у місті та області відремонтовані частково і досі невідомо, як спортивну арену утримуватимуть після Євро.

Адже у місяць потрібно щонайменше півтори мільйони гривень.

До того ж, на думку львів’ян, Євро виявилось надто дорогим для платників податків. Люди невдоволені відміною нічних потягів, які курсують у Київ і у зворотньому напрямку, а ціну за квиток на швидкісний потяг 500 гривень вважають надто високою і закликають у соціальних мережах бойкотувати ці потяги.

Хто збагатився завдяки Євро – Україна чи влада, це буде активною темою для обговорення після проведення чемпіонату з футболу.

Реклама:

Головне сьогодні