Художниця малює дивовижні картини на автах. Фото

— 24 травня 2012, 16:00

Завдяки їй на байках та автах оживають герої радянських фільмів, казкові персонажі та тварини.

Художниця працює консультантом у автосалоні. Малюнки, які вона створює за допомогою аерографа та компресора – то лише її хобі.

Про це пише Сегодня.

"Художньої школи я не закінчувала, але малюю з дитинства. Ідея втілити мої вміння на машинах та мотоциклах виникла сім років тому: тоді ми з родиною відпочивали в Криму і побачили кілька розмальованих машин. І тут чоловік каже: а ти так зможеш? Я відповіла, що зможу ще краще!", - згадує Олена.

Жінка заходилася розписувати все, що траплялося їй під руку. Одна з її перших робіт – оголена дівчина на системному блоці комп’ютера – викликала чимало схвальних відгуків в інтернеті. Тоді в Сподіної з’явилися й перші клієнти – друзі, для котрих майстриня робила незвичайний тюнінг за ціну від 100 доларів.

Як розповідає художниця, процес створення аерографічних картин нагадує звичайне фарбування. Щоправда, потім потрібно нанести тонкий малюнок, закріпити його лаком та відполірувати. Технологія ж об’ємної аерографії взагалі дозволяє досягати майже 3D-ефекту. Картини не вигоряють і можуть проіснувати довше, ніж сама автівка.

"Якось я працювала з автомобілем, капот якого розтрощила бурулька. Але цей мінус став чудовим доповненням до зображення піраній, і вийшло справді здорово", - ділиться майстриня.

На іншому авті Сподіна вималювала космічний корабель, а ще є мотоцикл, який вона, на замовлення власника-авіамеханіка, розписала в стилі кінострічки "В бій ідуть лише старі".

Своїм рекордом Олена називає розпис одразу кількох автомобілів для весілля. Над ними вона працювала 36 годин поспіль, без сну та відпочинку.

Реклама:

Головне сьогодні