Yahoo! випустив браузер для ґаджетів

— 24 травня 2012, 17:39

Про вихід Axis повідомляється в офіційному блозі Yahoo!, пише Лента.ру.

Axis існує як додаток для плеєрів iPod touch, смартфонів iPhone і планшетів iPad і у вигляді розширення для "комп'ютерних" браузерів Chrome, Firefox, Internet Explorer і Safari. Пізніше вийде версія Axis для Android, уточнює CNET News.

Головна сторінка axis.yahoo.com

Браузер пропонує користувачеві пошукову панель з двома основними елементами: рядком введення і областю результатів пошуку, яка має вигляд горизонтальної смуги. Результати пошуку відображаються не у вигляді тексту, а у вигляді мініатюр веб-сторінок. "Прокручувати" мініатюри можна коліщатком "мишки" (на комп'ютерах) або пальцем (на мобільних пристроях).

Щоб побачити пошукову панель, користувачеві не потрібно закривати веб-сторінку, яку він переглядає в даний момент. В Axis реалізований принцип "живого пошуку" – результати починають відображатися в процесі набору пошукового запиту.

Закладки, "обрані" сайти і відкриті веб-сторінки в Axis можна синхронізувати між різними пристроями: наприклад, між комп'ютером, смартфоном і планшетом. Браузер та розширення поширюються безкоштовно, завантажити їх можна на сайті Axis.

Axis, як і сервіс Yahoo! Search, використовує пошукович Bing, розроблений Microsoft. Пошуковик Yahoo! користується найбільшою популярністю в США, де, за даними ComScore, має частку в 14% ринку.

Реклама:

Головне сьогодні