Найбільше педофілів – серед педагогів?

— 31 травня 2012, 16:50

Як з’ясували журналісти програми "Гроші", знайомляться з дітьми педофіли в інтернеті, дитячих будинках, дитячих таборах, пише ТСН.

"Педофіли живуть серед нас. Ми ходимо з ними по одним вулицями, живемо в одному будинку, спілкуємося, і уявлення не маємо хто насправді ці люди. Педофіли усього світу іменують себе бойлаверамі ", - розповідає Олексій Лохвицький, який "полює" на педофілів - листується, випитує імена і ІР-адреси, або проникнути в збочені інтернет-спільноти.

[L]За його словами, вони здебільшого орієнтуються на хлопчиків від 8 до 16 років, пише ТСН.

Знайомляться з ними в інтернеті, дитячих будинках, дитячих таборах. Він дізнався, що створюють велику кількість інтернет-порталів, на яких намагаються виправдати свої дії, називаючи це щирою любов'ю до дітей.

Ось, наприклад, на перший погляд це звичайне домашнє відео. Юнаки співають в караоке і чекають на новорічне привітання по телевізору. Бажають один одному "прикольних зайців".

Однак "зайців" вони бажають не тому, що наближався рік кроля. Ці молодики – педофіли, а "заєць" на їхній мові означає дитину-жертву. Вони називають себе зайцефілами. Це найбільша педофільська спільнота, що прийшла до України з Росії. Чим закінчуються такі вечірки, розкаже "Щоденник педофіла".

"Ксюша спочатку сміливо до мене тулилась, лягала мені на коліна, була досить ніжною, а потім раптом трохи відсторонилась. Не пішла від мене, не перестала спілкуватись. Просто почала утримувати дистанцію, бо, очевидно, зрозуміла, що ми виглядаємо підозріло", - йдеться у "Щоденнику".

Цей щоденник збоченця допоміг "Грошам" викрити підпільну мережу педофілів зі своїм сайтом, форумами, і навіть літературним кружком. Перечитавши брудну переписку, стало зрозуміло - в Україну прийшла епідемія педофілії. Вони розставляють дітям справжні пастки.

Але найлегший спосіб збоченцю підібратися до малих – це влаштовуються на роботу з дітьми.

"Гроші" шукали покидьків-педофілів, а знайшли подвійне життя викладачів, бізнесменів і депутатів. Психологи відкривають неприємну таємницю, що найбільше педофілів серед педагогів.

"Дуже часто вони влаштовуються у якісь колективи – дитячі інтернати, де діти лишаються беззахисними. Бувають даже у спортивні команди", - каже медичний психолог Людмила Федосова.

Правду про педофільський світ розповів колишній Лук'янівського СІЗО Борис Гуменюк. Він навчився впізнавати їх з порогу камери і навіть написав книгу про життя за гратами. "Серед трактористів педофіли не трапляються. Педофіли - це колишні випускники педагогічного, медичного. Це наша, так би мовити, творча інтелігенція", - каже Гуменюк.

Реклама:

Головне сьогодні