Найгладкіші тварини в інтернеті: білка-кулька, суперкролик та мавпа-важковаговик

— 10 червня 2012, 13:10

Про них вирішило нагадати видання The Sun.

Коллі на ім’я Кессі важила понад 57 кілограмів, коли потрапила до центру Dogs Trust. За півроку дієти та вправ фахівцям вдалося "зменшити" песика вполовину.

Білочка Таббі мешкає в каліфорнійському заповіднику Morro Rock, і всілякого частування не шкодують для неї відвідувачі.

"Я дістала пакет горіхів і раптом побачила сім’ю білок. Це було кумедно, бо всі вони були величенькі, але одна – велетенська. Гадаю, це тому, що їх добре годують туристи", - поділилася враженнями Марина ван дер Лінден, яка сфотографувала Таббі.

[L]Важко навіть уявити, що було б, якби орангутанг на ймення Ошін надумав пострибати з дерева на дерево, як це роблять у дикій природі його родичі. Цей примат важить понад 95 кіло, удвічі більше, ніж мусив би – і все через солодощі, мармелад та зефір, яким його досхочу частували удома, в Південній Африці.

Нині тварину перевезли до парку Monkey World, що в Дорсеті (Велика Британія), де посадили на фруктово-овочеву дієту.

Їжачисько, якого звати Ролі Полі, роз’ївся до нечуваних 2 кілограмів на котячому кормі, який залишало для нього жалісливе літнє подружжя з Сомерсету. Тваринку, яка важить, як три звичайні їжаки, нині змушують схуднути в місцевому центрі порятунку тварин.

Ім’я кролика Даріуса вписане до Книги рекордів Гіннеса, адже він важить понад 22 кілограми, а зростом заледве не наздоганяє свою 6-річну хазяйку Джорджію. Щодня суперкролик мусить схрупати 12 морквин, 2 капустини та 6 яблучок.

Огрядну павукоподібну мавпу Клайда в 2009-му році раптом помітив у власному садку 4-річний хлопчик на ім’я Елайджа Гутієррес із американського штату Теннессі.

Його мама зателефонувала до служби контролю тварин, череваня-втікача виловили та повернули власникам.

Єнот на ім’я Бандит потрапив до людей іще дитинчам, й експерт із порятунку тварин Пеппер Клітш боялася, що він не проживе й тижня. Утім, маля не лише оклигало, а стало власником світового рекорду з ваги аж чотири рази - через вроджені проблеми з гормонами.

Бандит прожив 10 років. На момент смерті він мав вагу в понад 35 кілограмів – ушестеро більшу, ніж у "пересічного" єнота.

Фото з сайту The Sun та з Wikipedia, відео з YouTube

Реклама:

Головне сьогодні