У Харкові за хамство засудили водія маршрутки

— 15 червня 2012, 11:23

Дзержинський районний суд Харкова визнав винним водія маршрутки, який відмовився пускати в салон жінку, що мала право на пільговий проїзд як ветеран праці, і виштовхнув її з маршрутки.

Водія визнали винним за ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу Україні, пише Інтерфакс з посиланням на прес-службу Харківської обласної прокуратури.

"Внаслідок падіння потерпіла отримала тілесні ушкодження, які, згідно з висновком судово-медичної експертизи, відносяться до тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості", - наголошується в повідомленні прес-служби облпрокуратури.

Підсудний свою провину не визнав. Суд засудив його до року позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з випробувальним терміном один рік.

Наразі прокуратура Дзержинського району Харкова вирішує питання про оскарження вироку суду першої інстанції в апеляційному порядку в зв'язку з м'якістю призначеного покарання. Максимальна санкція, передбачена статтею, за якою засуджений водій, передбачає позбавлення волі на строк до 3 років.

Реклама:

Головне сьогодні