Бігун з Олімпійським вогнем зробив пропозицію дівчині під час естафети

— 19 червня 2012, 10:41

25-річний учасник руху скаутів Девід Стейт з йоркширського Редкар став на коліна перед 27-річною Крістіною Ленгхам з пропозицією руки і серця.

Ленгхам негайно ж погодилася, після чого Стейт продовжив свою місію, пише Бі-Бі-Сі.

Девід Стейт просить Крістіну Ленгхам, яка на 8 місяці вагітності, вийти за нього заміж. Фото АР

У 31-й день естафети Олімпійський вогонь проходить 109 миль (приблизно 175 км) з Міддлсбро в Кінгстон-апон-Халл на паровій машині.

Після того як вогонь добрався до Уітбі, полум'я прийняв на борт локомотив "Сер Найджел Греслі", відомий як потяг з найпотужнішим паровим двигуном в світі, що залишилися в строю після Другої світової війни. Його рекордна швидкість, зафіксована в 1959 році, склала близько 180 км/год.

На борту поїзда факел провезла 25-річна вчителька з Скарборо Келлі Вільямс, яка не випускала полум'я з рук від Уітбі до Пікерінга.

Ще одним учасником естафети став срібний призер Всесвітнього чемпіонату з веслування 2010 року 26-річний Том Ренслі, який проніс полум'я через Пікерінг.

Вранці вогонь виявився в Скарборо – найбільшій зоні відпочинку на узбережжі Йоркшира.

Вечірнє вшанування факела відбудеться в Західному парку Кінгстон-апон-Халла. 31-річна уродженка міста гімнастка Емі Хопкін, яка страждає синдромом Дауна, принесе полум'я в зелену зону, де протягом усіх розважальних заходів він буде горіти вогонь в урочистій чаші.

Напередодні професійний гравець в крикет Пол Коллінвуд проніс Олімпійський факел через Дарем, добравшись з ним до місця проведення міського свята в Міддлсбро.

Рівно 8000 учасників передають естафету один одному під час подорожі вогню довжиною в 8000 миль (приблизно 12 800 кілометрів) протягом 70 днів, що передують церемонії відкриття Олімпійських Ігор у Лондоні 27 липня.

Реклама:

Головне сьогодні